top of page
Surfers

IDRETTENS KARRIERESENTER 
DIGITAL KARRIEREDAG 2021

10.FEBRUAR 2021, KL 13.00 - 14.30

 

NYHET! IKS DIGITAL KARRIEREDAG 2021!


Nå er det snart klart for Idrettens Karrieresenters årlige Karrieredag. 

Onsdag 10.februar får du møte mange flotte idrettsutøvere og spennende personligheter. De vil dele sine historier og erfaringer - og ikke minst noen nyttige tips og råd - om hvordan de forbereder seg til livet etter idretten. 

Her møter vi bl.a utenlandsproff Alexander Tettey som er åpen om at han ikke helt har spikret klar en ny plan A til den dagen han legger fotballskoene på hylla. I tillegg får vi møte roeren Kjetil Borch som har solid erfaring med kombinasjonen studier og toppidrett, samt VIF- og podcaststjernene Sigrid Heien Hansen og Andrine Tomter. Hockeyspiller Mats Mostue vil også dele sine erfaringer med å ha praksisplass hos Norsk Tipping

Felles for alle er at de har ulike historier, ulike bakgrunner - og de går forskjellige veier for å forbereder seg på livet etter toppidretten. 

I tillegg får vi med oss tidligere langrennsleder Vidar Løfshus - som både har erfaring som utøver, trener og nå som ansvarlig for kultur og prestasjonsutvikling i Fremtind Forsikring. Tidligere tennisspillerr, nå ansvarlig for sponsor og event i Equinor - Cathrine Instebø - vil fortelle litt hvordan de satser på unge utøvere som vil studere realfag.  
Den internasjonale spillerforeningen FIFPRO vil også være presentert denne dagen.

Dagens programleder er Tina Wulf

Alle disse får du altså gleden av høre på om du  blir med oss digitalt onsdag 10.februar kl. 13.00 - 14.30 - dette kan du ikke gå glipp av!
 

PRAKTISK INFO

  • Dato: Onsdag 10.februar

  • Tid: 13.00 - 14.30

  • Digitalt - du kan altså få det med deg uansett hvor du befinner deg!

  • GRATIS

  • Påmelding via link under

SPØRSMÅL? 

Ta kontakt med daglig leder i Idrettens Karrieresenter: Karianne Stensen Gulliksen

Epost: karianne@idrettshelse.no 

Tlf: 47041140


TRYKK HER FOR PÅMELDING

IKS logo 2.png
bottom of page