top of page

Intility og Lerkendal - beste baner i 2020

Underlag er et viktig tema for NISOs medlemmer, og derfor setter kapteinene i Toppserien og Eliteserien karakter på underlaget etter hver bortekamp de spiller. For sesongen 2020 var det Intility (Toppserien) og Lerkendal (Eliteserien) som fikk høyest poengsnitt. De samme lagene vant kåringene i fjor. Lerkendal har dermed stukket av med trofeet for tredje året på rad.

LERKENDAL STADION: Martin Tinnen, Anders Øien og Per Haugnes.


– Dette var den niende sesongen vi gjennomførte kåringen. Den er viktig for å sette fokus på kvaliteten på underlaget – uavhengig av om det er gress eller kunstgress. Vi vet at både spillere, klubber og supportere er opptatt av dette, sier prosjektleder Peter Werni.


Kapteinene i Toppserien og Eliteserien skal også i 2021-sesongen kåre de beste banene.


Etter hver serierunde er det bortelagenes kapteiner som setter karakter på underlaget på en skala fra 1 (veldig dårlig) til 5 (topp standard).

INTILITY ARENA: Andrine Tomter og Kjell Nordby (baneansvarlig / vaktmester).

- Mitt inntrykk er at kapteinene og spillerne er veldig positive til at det settes fokus på kvaliteten på underlaget. Vi får også positive tilbakemeldinger fra klubbenes anleggsansvarlige og banemannskap. Vi benytter anledningen til å gratulere vinnerne av 2020-kåringen – Intility Arena og Lerkendal stadion, sier Werni.


Her er oversikten:
Comments


bottom of page