top of page

Mobiliserer alle NISO-medlemmer til å bidra via Goodify

Vi befinner oss i en svært krevende tid - en tid hvor behovet for å bry seg og stille opp for hverandre er sterkere enn noensinne. Mange er ekstra sårbare, usikre, isolerte eller forhindret fra å gjøre dagligdagse gjøremål. Vi vet ikke hvor lenge dette vil vare.


NISO er en samfunnsaktør som bryr seg og representerer en gruppe mennesker som er ressurssterke, er forbilder og som samtidig kan ha stor påvirkning på de rundt seg. Derfor ble NISO en Goodify-partner i fjor høst. Og derfor utfordrer vi nå deg til å bidra.


Goodify - appen for gode gjerninger

Goodify er en app som kobler mennesker som trenger hjelp, med mennesker som ønsker å hjelpe – via noen få tastetrykk. Appen er viktigere og mer relevant enn noen gang før. Allerede har mange gode hjelpere meldt seg i appen og på den måten blir det synlig for alle hvem som kan bidra hvor.


- Dette er krevende og usikre tider og mange av våre medlemmer er sterkt berørt, som andre i samfunnet. Dette er også en tid der vi kan stå sammen. Jeg tror de fleste av oss ønsker å bidra - la oss være forbilder som stiller opp. Jeg utfordrer oss alle til å laste ned Goodify-appen og ta den aktivt i brukt, sier Joachim Waltin, leder i NISO.


Vi vil med dette oppfordre våre medlemmer til å bidra via Goodify-appen, enten man selv trenger hjelp som følge av karantene, eller selv vil hjelpe andre som er berørt.


Vær med å handle på butikken eller lufte hunden for noen som er i hjemmekarantene. Vær med å ta en telefon til noen som bare trenger å prate. Kanskje du kan glede noen små og store ved en liten Facetime-samtale? Vær med å bidra til å lyse opp dagen til noen som trenger det. La oss sammen ta et ansvar og gå foran ved å gjøre gode gjerninger i en krevende tid. Husk å følge gjeldende retningslinjer for smittevern.




Last ned Goodify-appen i App Store eller på Google Play




Comments


bottom of page