top of page

CV-DATABASE

Som nåværende eller tidligere toppidrettsutøver har du mulighet til å opprette en CV i NISOs CV-database. Databasen er et unikt verktøy for markedsføring av din profil med fokus på kompetansen du har opparbeidet deg i toppidretten, hvor du har vært vant til å konstant skulle prestere, nå målene dine og innfri forventningene til deg.

CV-databasen kan gi et kvalitetsstempel og synliggjøre attraktive kompetanseområder, blant annet viljestyrke, engasjement, disiplin og utholdenhet, som du ervervet deg som toppidrettsutøver. Dine kompetanseområder er svært fordelaktige for en rekke virksomheter. Databasen formidler dessuten allmenne opplysninger om bl.a. utdannelse og yrkeserfaring.

 

I utgangspunktet vil CV-databasen være fullt tilgjengelig for NISOs forretningspartnere, men det er også mulig for deg å velge en anonym CV. Vi tar på den måten hensyn til at du kan ha interesse av å ikke offentliggjøre at du er jobbsøkende eller interessert i henvendelser. Du har derfor alt å vinne og ingenting å tape ved å opprette en CV.

 

Det eneste kravet for å kunne opprette CV, er at du som nåværende toppidrettsutøver er NISO-medlem. Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn her.

 

Her lager du din CV.

 

Ved å opprette CV samtykker du til BETINGELSER FOR BRUK AV NISO CV-DATABASE OG OPPLYSNING OM HÅNDTERING AV DINE PERSONLIGE DATA. Denne finner du her:

Har du spørsmål eller andre henvendelser kan du ringe oss på 982 60 590.

Er du en bedrift / organisasjon og ønsker informasjon om hvordan du kan bli samarbeidspartner og få tilgang til NISOs CV-databse? Kontakt oss på niso@niso.no eller ring oss på telefon 982 60 590.

bottom of page