top of page

NISO AWARDS: Vinneroversikt

Oppdatert: 2. feb. 2022

Her er oversikt over alle vinnerne under NISO AWARDS for året 2021. Vi gratulerer og takker for flotte prestasjoner, fantastiske øyeblikk - samtidig gleder vi oss til enda flere høydepunkt i 2022.


Årets utøver, menn:

Karsten Warholm


To verdensrekorder og et fantastisk OL-gull i 2021. Alle superlativer om Karstens prestasjoner nesten brukt opp, men vi er utrolig stolte på vegne av alle norske utøvere over alt du får til!


Karsten Warholm vinner Årets utøver for tredje gang – en flott ambassadør for norsk idrett – vi gleder oss til fortsettelsen!Årets utøver, kvinner

Therese Johaug


Dominerer stort i en av våre nasjonalidretter. Fire VM-gull i Oberstdorf understreker suvereniteten – gratulerer så mye Therese – og lykke til i OL i Beijing.


Therese Johaug er kåret til Årets utøver for tredje gang – meget sterk prestasjon og en velfortjent vinner – NISO gratulerer!
Årets spiller / Årets unge spiller, menn:

Erling Braut Haaland


Stopper aldri å score mål – verdensstjerne som vi gleder oss til å følge videre – gratulerer så mye med prisene!Årets spiller, kvinner:

Caroline Graham Hansen


Caroline Graham Hansen er en av verdens beste spillere – vi gleder oss til fortsettelsen! Presterer på øverste nivå for Barcelona og skal lede Norge i sommerens europamesterskap i England.


Hilsen fra Caroline:


«Tusen takk for prisen! Det er en spesiell glede å ta imot en pris basert på spillernes stemmer! Som det er med alle personlige priser, så er grunnlaget at man er en del av et team som sørger for gode prestasjoner i løpet av en sesong. Dermed er lagene jeg har gleden av å spille for en del av dette.


2021 var et bra år og jeg gleder meg til det som ligger foran oss alle i norsk fotball i 2022.


Tusen takk!»Årets spiller Eliteserien:

Patrick Berg


Den store profilen for Bodø/Glimt de siste sesongene - både i Norge og Europa. Nå er Patrick klar for nye utfordringer i Frankrike og RC Lens. Vi ønsker lykke til!Årets spiller Toppserien:

Marit Bratberg Lund


Svært sentral i Sandvikens historiske gullsesong. Vi gratulerer med velfortjent pris og ønsker lykke til med 2022-sesongen!Årets unge spiller, kvinner:

Julie Blakstad


Årets unge spiller for tredje året på rad. Meget sterk sesong for Rosenborg. Nå fortsetter eventyret i Manchester City – vi gratulerer med overgangen og ønsker lykke til videre!Årets spiller OBOS-ligaen:

Kristian Eriksen


Fantastisk innsats i HamKams opprykkssesong. Nå ser vi fram til å se Kristian i aksjon i Eliteserien 2022!Årets lag, kvinner:


Gratulerer! Her er spillerne på Årets lag for 2021. Laget er stemt fram av spillerne i hjemlig liga (Toppserien), samt norske spillere utenlands.


Årets lag, menn:


Gratulerer! Her er spillerne på Årets lag for 2021. Laget er stemt fram av spillerne i hjemlig liga (Eliteserien/OBOS-ligaen), samt norske spillere utenlands.Forbundsleder Erlend Hanstveit gratulerer alle prisvinnerne og takker utøverne for innsatsen i 2021.NISOs hederspris og Gi rasisme rødt kort-prisen offentliggjøres i nær framtid.

Comments


bottom of page