top of page

Som NISO-medlem kan du spare mye på boliglån!

LOfavør Boliglån er et gunstig tilbud enten du er helt fersk på boligmarkedet (førstehjemslån) eller har eid egen bolig en stund. Gjennom forhandlinger med Sparebank 1 har LO-medlemmer fått svært gode betingelser på boliglån – det bør du som NISO-medlem benytte deg av.Her er informasjon om de forskjellige løsningene fra LOfavør Boliglån:


LOfavør Førstehjemslån:

Å komme inn på boligmarkedet er krevende for mange, og LOfavør er derfor stolte av å tilby en av Norges beste renter på vårt førstehjemslån. Lånet har ingen øvre aldersgrense, så lenge det er aller første gang du kjøper bolig.

Klikk på lenken under for informasjon om renter, priser etc.: https://www.lofavor.no/Medlemsfordeler/Bank/Foerstehjemslaan


LOfavør Boliglån Ung (for deg under 34 år):

Å kjøpe bolig som ung innebærer avgjørelser og utfordringerman aldri har vært borti før. LOfavør har derfor forhandlet en konkurransedyktig boliglånsrente for deg, og gjennom vår samarbeidspartner SpareBank1 får du gode råd på veien fra din egen, økonomiske rådgiver.

Klikk på lenken under for informasjon om renter, priser etc.: https://www.lofavor.no/Medlemsfordeler/Bank/Boliglaan-Ung


LOfavør Boliglån:

Har du eid bolig en stund, kan det hende du kan spare en del på lånekostnadene dine ved å forhandle på renta di. Boligen har kanskje steget i verdi og du har antageligvis betalt ned på lånet siden du inngikk låneavtalen din.

Klikk på lenken under for informasjon om renter, priser etc.: https://www.lofavor.no/Medlemsfordeler/Bank/Boliglaan-34

bottom of page