top of page

Velkommen i praksis, Sondre!

Sondre Næss Hopstad skal i de neste ukene ha praksis hos oss i NISO. Sondre tar bachelor i Sports Management ved Norges Idrettshøyskolen og er håndballdommer på Elitenivå. Velkommen, Sondre!Mitt navn er Sondre Næss Hopstad og jeg er 25 år. Jeg er født og oppvokst i Melhus, like utenfor Trondheim. Nå studerer jeg bachelor i Sport Management ved Norges Idrettshøgskole på 2. året. I tillegg jobber jeg deltid hos Visma Financial Solutions. Utenom dette er jeg håndballdommer på elitenivå og bruker mye av min fritid på arbeid i forbindelse med dette og å reise rundt i Norge for å lede kamper.


Min motivasjon for å søke praksis hos NISO er å få enda bedre innsyn i, og forståelse for utøvernes perspektiv i det store idrettslige landskapet. Jeg synes det NISO gjør og betyr for idretten her i Norge virker veldig spennende og jeg gleder meg til å lære mye mer om deres organisasjon og arbeid.


Jeg ser fram til mine 3 uker hos dere og gleder meg til å møte alle!

Comments


bottom of page