top of page
Toy Brain

MENTAL TRENING

NISO samarbeider med Heart Mentality

Hvordan blir du sterkere mentalt? Se for deg at du står på banen og vet hva du skal fokusere på. Du vet hva du er god på. Og hvorfor du er der. Du er trygg på arbeidsoppgavene dine, og kjenner på selvtillit og energi for det som skal skje. 

 

Dette er ofte det som skiller de beste fra de nest beste. Fra de som elsker idretten sin, og de som opplever at presset tar overhånd. Evnen til å håndtere hva som skjer i hodet når det gjelder, og den indre kampen. Det er her mental trening kommer inn, og gir deg en fordel. 

 

Det mentale spiller en stor rolle som idrettsutøver, men hvordan trene det? Dette vil vi hjelpe deg med i Heart Mentality appen. Her vil du få konkrete programmer og guidet lydfiler som hjelper deg med å bygge mental styrke, slik at du kan spille med lavere skuldre, deale med press og holde fokus på det som hjelper deg på banen. 

 

Hva hvis det er mulig, da? 

 

OM MENTAL TRENING

I appen finner du et program som er utviklet for idrettsutøvere, med mål om at du skal få den beste kunnskapen om mental trening, slik at du kan oppnå optimal utvikling og hente fokus til de tingene som gjør deg bedre og gir personlig utvikling.

 

I dette kurset vil lære deg teknikker for å være tilstede på banen, og  hvordan håndtere både oppturer og nedturer som oppstår i idretten. 

 

Om du noen gang har kjent på at du ønsker mer input på hvordan du kan styre fokus, finne konkrete detaljer som gjør deg bedre eller hvordan du kan tenke når du møter motgang, så vil du lære deg konkrete øvelser for å bli bedre på dette i appen.

 

Øvelsene er forankret i forskning, og har blitt brukt på toppnivå i verden. 

 

HVORDAN KOMME I GANG?

1. Send en mail til niso@niso.no og fortell at du ønsker mental trening.

2. Du vil så motta en epost med brukernavn og passord, direkte fra Heart Mentality, med tilgang til onlinekurset i mental trening. 

 

PRAKTISK INFO

  • Inne i appen ligger det videoer, lydfiler og øvelser du kan trene på for å trene opp din mentale styrke.
     

  • Du kan logge deg inn med app på mobil eller nettbrett og se videoene alle steder du har internett. Mental styrke direkte i lomma når du trenger det!
     

  • Innlogging til portalen: www.heartmentality.com/sign_in

 

MER INFO

Du kan også lese mer om programmet og hvordan bruke appen på Heart Mentality sin hjemmeside. Les mer her: https://www.heartmentality.no/niso


 

PRIS
Som NISO-medlem er dette kurset helt gratis!

 

 

TA KONTAKT
Er du interessert i tjenesten eller ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt; niso@niso.no 

Heart Mentality x NISO.png
Skjermbilde 2023-10-13 kl. 10.38.04.png
bottom of page