top of page
Toy Brain

MENTAL TRENING

NISO samarbeider med Fearless Heart

 

Hvordan blir de beste best? Det er veldig enkelt å se forskjellen når du studerer måten de trener på. For det handler ikke nødvendigvis om du har det største talentet eller trener mest, men at du trener med KVALITET og med fullt fokus på oppgaver som er relevant for det som gjør deg bedre. Dette er noe av det du kan jobbe med i onlinekurs for mental trening! 

Kurset er utviklet av Fearless Heart - og er tilpasset deg som NISO-medlem. 

Fearless Heart vil hjelpe deg på veien mot å heve treningskvaliteten og sikre at du oppnår fremgang og optimal utvikling. 

OM MENTAL TRENING

Dette er et onlinekurs som er utviklet for NISO sine medlemmer, med mål om at du skal få den beste kunnskapen om mental trening, slik at du kan oppnå optimal utvikling og hente fokus til de tingene som gjør deg bedre.

 

I dette kurset vil lære deg teknikker for å optimalisere ferdigheter, hvordan booste din indre dialog og håndtere både oppturer og nedturer som oppstår i idretten. 

Om du noen gang har kjent på at du ønsker mer input på hvordan du kan styre fokus, finne konkrete detaljer som gjør deg bedre eller hvordan du kan tenke når du møter motgang, så vil du lære deg konkrete øvelser for å bli bedre på dette.

Øvelsene er forankret i forskning, og har blitt brukt på toppnivå i verden.

HVORDAN KOMME I GANG?

1. Send en mail til niso@niso.no og fortell at du ønsker mental trening.

2. Du vil så motta en epost med brukernavn og passord, direkte fra Fearless Heart, med tilgang til onlinekurset i mental trening. 

PRAKTISK INFO

  • Inne i kursportalen ligger det videoer, lydfiler og øvelser du kan trene på for å trene opp din mentale styrke. Nedenfor kan du se en video som forklarer deg hvordan kurset er satt opp, og hva du kan forvente av effekt.
     

  • Du kan logge deg inn med mobil, data eller nettbrett og se videoene alle steder du har internett. I kursportalen kommer vi med anbefalinger på hva du kan trene på i ulike situasjoner. Mental styrke direkte i lomma når du trenger det! 
     

  • Innlogging til portalen: www.fearlessheart.no/login 

MER INFO

Du kan også lese mer om kurset og se noen aktuelle videoer, på Fearless Heart sin nettside. 

PRIS
Som NISO-medlem er dette kurset helt gratis!

 

TA KONTAKT
Er du interessert i tjenesten eller ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt; niso@niso.no 

Fearless Heart.png
bottom of page