MENTAL TRENING

NISO samarbeider med Fearless Mind

 

Hvordan blir de beste best? Det er veldig enkelt å se forskjellen når du studerer måten de trener på. For det handler ikke nødvendigvis om du har det største talentet eller trener mest, men at du trener med KVALITET og med fullt fokus på oppgaver som er relevant for det som gjør deg bedre. Dette er noe av det du kan jobbe med i onlinekurs for mental trening! 

Kurset er utviklet av Fearless Mind - og er tilpasset deg som NISO-medlem. 

Fearless Mind vil hjelpe deg på veien mot å heve treningskvaliteten og sikre at du oppnår fremgang og optimal utvikling. 

OM MENTAL TRENING

Dette er et onlinekurs som er utviklet for NISO sine medlemmer, med mål om at du skal få den beste kunnskapen om mental trening, slik at du kan oppnå optimal utvikling og hente fokus til de tingene som gjør deg bedre.

 

I dette kurset vil lære deg teknikker for å optimalisere ferdigheter, hvordan booste din indre dialog og håndtere både oppturer og nedturer som oppstår i idretten. 

Om du noen gang har kjent på at du ønsker mer input på hvordan du kan styre fokus, finne konkrete detaljer som gjør deg bedre eller hvordan du kan tenke når du møter motgang, så vil du lære deg konkrete øvelser for å bli bedre på dette.

Øvelsene er forankret i forskning, og har blitt brukt på toppnivå i verden.

HVORDAN KOMME I GANG?

1. Send en mail til niso@niso.no og fortell at du ønsker mental trening.

2. Du vil så motta en epost med brukernavn og passord, direkte fra Fearless Mind, med tilgang til onlinekurset i mental trening. 

PRAKTISK INFO

  • Inne i kursportalen ligger det videoer, lydfiler og øvelser du kan trene på for å trene opp din mentale styrke. Nedenfor kan du se en video som forklarer deg hvordan kurset er satt opp, og hva du kan forvente av effekt.
     

  • Du kan logge deg inn med mobil, data eller nettbrett og se videoene alle steder du har internett. I kursportalen kommer vi med anbefalinger på hva du kan trene på i ulike situasjoner. Mental styrke direkte i lomma når du trenger det! 

NYHET: LIVE-OPPFØLGING UKE 19-21!

Det blir liveoppfølging i grupper en gang i uken fra og med fredag 8.mai kl. 10.00 (30min)

For å bli med - må du allerede ha tilgang til kurset, så vil du finne link til livegruppen inne i portalen. 

Hvorfor gjør vi dette? 

 

I en tid der alt blir snudd på hodet er Mindset ekstremt viktig. Vi ser ved alle kriser at noen mennesker evner å komme styrket ut av det. Og vi vet at disse menneskene er ingen overmennesker. De gjør noe annerledes. Vi kjører derfor et utvidet program i denne perioden, der vi trener opp mindsettet slik at vi holder fokus, og inspirasjonen oppe. 

Vi vet at manges mentale helse blir utfordret litt ekstra nå, og det er viktig at vi trener og gjennomfører dette - ikke bare intellektuelt vet om hva som er lurt. 

 

Derfor vil vi i samarbeid med NISO lage et program der vi praktisk trener sammen. 

Vi gjør dette live online (du slipper å være foran kamera, da dette fungerer som et webinar) og du kan skrive spørsmål i chatten. 

I en egen link ligger også workbook som vi vil jobbe med gjennom denne perioden. 

Bli med du også! 

MER INFO

Du kan også lese mer om kurset og se noen aktuelle videoer, på Fearless Mind sin nettside. 

PRIS
Som NISO-medlem er dette kurset helt gratis!

 

TA KONTAKT
Er du interessert i tjenesten eller ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt; niso@niso.no