top of page

Antidopingwebinar for toppfotballen

NISO, NFF og Antidoping Norge arrangerer mini-seminar (30 min.) for norske toppfotballspillere. Webinaret vil gi viktig og nyttig informasjon som toppspillere bør være klar over.

PÅMELDING:

Seminaret vil foregå via Teams. Seminaret som kjøres disse to dagene vil være identiske, så her kan en velge det som passer best.

Meld deg på her:

- Antidopingregelverket kan virke komplisert og rigid, men det er noe dagens toppidrettsutøvere må forholde seg til. Konsekvensene av å ikke ha nok kunnskap om dette temaet kan bli enorme for den enkelte utøver, sier NISO-leder Joachim Walltin. Anders Solheim, leder i Antidoping Norge, er glad for at NISO og NFF legger til rette for at organisasjonen kan dele nyttig informasjon med toppfotballspillere.


Anders Solheim og Joachim Walltin signerer samarbeidsavtale mellom Antidoping Norge og NISO i februar 2019.

- Vi har dessverre opplevd at vi får dopingsaker i lagidretter, også fotballen, som jeg tror kunne vært unngått med større årvåkenhet og kunnskap om regelverket. Et halvtimes seminar via web bør være en investering som jeg håper mange spillere vil benytte seg av, sier Solheim. Tema som vil bli belyst:

  • Regelverk (hva regnes som brudd på reglene, konsekvenser)

  • Dopingkontrollen (rettigheter og plikter) + koronatesting

  • Dopinglista (oppbygning)

  • Medisinbruk (legemiddelsøk og fritak)

  • Kosttilskudd (risiko ved bruk)

MÅLGRUPPE: Spillere i Eliteserien, Toppserien for kvinner og OBOS-ligaen er hovedmålgruppe for seminaret. TID: ONSDAG 17/6 KL. 14 eller MANDAG 22/6 KL. 14. Seminaret som kjøres disse to dagene vil være identiske, så her kan en velge det som passer best. PÅMELDING:

Seminaret vil foregå via Teams. Meld deg på her:

Når det nærmer seg vil du få en lenke til møtet på e-post.Comments


bottom of page