top of page

Benytt deg av gode bank- og forsikringstjenester som NISO-medlem!

Sparebank1 er en svært sentral samarbeidspartner for NISO og deg som medlem. Gjennom LOfavør leverer de gunstige boliglånsordninger skreddersydd medlemmene, samt gode forsikringer som reise og innbo gjennom Fremtind. Vi anbefaler deg å bruke et par minutter på å sjekke hvilke tilbud du har gjennom ditt medlemskap, men også orientere deg om nye muligheter.

Boliglån:


LOfavør Førstehjemslån:

Å komme inn på boligmarkedet er krevende for mange, og LOfavør er derfor stolte av å tilby en av Norges beste renter på vårt førstehjemslån. Lånet har ingen øvre aldersgrense, så lenge det er aller første gang du kjøper bolig.

Klikk på lenken under for informasjon om renter, priser etc.: https://www.lofavor.no/Medlemsfordeler/Bank/Foerstehjemslaan

LOfavør Boliglån Ung (for deg under 34 år):

Å kjøpe bolig som ung innebærer avgjørelser og utfordringer man aldri har vært borti før. LOfavør har derfor forhandlet en konkurransedyktig boliglånsrente for deg, og gjennom vår samarbeidspartner SpareBank1 får du gode råd på veien fra din egen, økonomiske rådgiver.

Klikk på lenken under for informasjon om renter, priser etc.: https://www.lofavor.no/Medlemsfordeler/Bank/Boliglaan-Ung


LOfavør Boliglån:

Har du eid bolig en stund, kan det hende du kan spare en del på lånekostnadene dine ved å forhandle på renta di. Boligen har kanskje steget i verdi og du har antageligvis betalt ned på lånet siden du inngikk låneavtalen din.

Klikk på lenken under for informasjon om renter, priser etc.: https://www.lofavor.no/Medlemsfordeler/Bank/Boliglaan-34


Oppdatert info om boliglån i disse koronatider:

Betaling av boliglån er en vesentlig kostnad for mange. Er du berørt av situasjonen med COVID-19 (permittert etc.), og er lånekunde av LOfavør/Sparebank1, kan du enkelt søke om avdragsfrihet digitalt. Det er nå kostnadsfritt å få innvilget avdragsutsettelse.

Ved innvilget avdragsfrihet betaler du kun renter og omkostninger i en kortere periode.

Medlemmer som er lånekunder i annen bank, må kontakte denne banken.


Forsikring:


Som NISO-medlem har du LOfavør Reise- og Innboforsikring inkludert i medlemskapet. Unntak for NISO Ung som har innboforsikring som standard. NISO Elev er i utgangspunktet uten forsikringer.


Her kan du lese mer om forsikringene dine:


LO Favør Innboforsikring:


Andre forsikringer gjennom LOfavør, som kan bestilles individuelt:


Oppdatert info om reiseforsikring i disse koronatider:

Linken under inneholder de siste oppdateringene angående reiseforsikringen og dekninger:


Økonomisk rådgivning:


Som NISO-medlem får du økonomisk rådgivning gjennom Sparebank1. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon: niso@niso.no


Solid omdømme:

I den ferske omdømmemålingen RepTrak 2020, rangeres SpareBank 1-alliansen blant de topp 10 best likte selskapene i Norge, og høyest innen bank og finans. Det er kommunikasjonsbyrået Apeland og The RepTrak Company som for for 17. gang har gjennomført omdømmemålingen.


- Dette er en flott og motiverende tilbakemelding til bankene og selskapene i SpareBank 1-alliansen, i en krevende tid. Aktørene som scorer høyt i denne undersøkelsen er de som evner å lytte til omgivelsene sine og møte samfunnets forventninger, og vi er svært stolte over å bli målt til å være en del av denne gruppen, sier Ida Håvik, kommunikasjonsdirektør i SpareBank 1 Utvikling.


12 bedrifter får i målingen for 2020 en omdømmescore over 80, og har dermed «fremragende omdømme» i den store omdømmemålingen. SpareBank 1-alliansens score er 81,1 og kvalifiserer til en 9. plass på den totale rankingen.Comments


bottom of page