top of page

Bli kjent med Idrettens Karrieresenter

Bli inspirert – se hva slags hjelp idrettsutøvere kan få fra Idrettens Karrieresenter.


Fotballspillere, håndballspillere, ishockeyspillere og skiløpere har en ting felles: de går over i en ny karriere den dagen idrettskarrieren er over.


Idrettens karrieresenter (IKS) er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund (NFF) og NISO.


- Idrettens karrieresenter er et av de viktigste tilbudene til våre medlemmer, og vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Norges Fotballforbund, andre særforbund, klubborganisasjoner og Idrettens Helsesenter om tjenestene Idrettens Karrieresenter tilbyr.

Samarbeidet er også banebrytende i internasjonal sammenheng – at alle disse aktørene står sammen om tiltak for overgang til ny karriere er unikt. Mange hundre idrettsutøvere har allerede benyttet tjenestene til Idrettens Karrieresenter, og enda flere kommer til å benytte tjenestene i årene som kommer. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier forbundsleder i NISO, Joachim Walltin.


IKS hjelper altså idrettsutøvere med å lykkes i deres neste karriere. Hva kan du, hva vil du og hvor passer du inn? Dette er spørsmål Idrettens Karrieresenter hjelper deg med å få svar på, enten du er i tidlig, midt i idrettskarrieren eller har lagt opp.


Allerede har over 150 utøvere fått hjelp fra Idrettens karrieresenter så langt. Karrieresenteret har nå fulltidsansatte som bistår utøvere både med individuell karriererådgivning og samlinger/kurs.


Kombinasjonen toppidrettsbakgrunn og relevant utdanning gir utøvere spennende muligheter i arbeidslivet den dagen de bestemmer seg for å avslutte idrettskarrieren.

Idrettens karrieresenter har god dialog med mange av idrettens samarbeidspartnere og ønsker å være et bindeledd mellom utøvere og arbeidslivet.


Se filmen om Idrettens karrieresenter – her møter du blant andre lederen av IKS, Karianne Stensen Gulliksen, fotballspilleren Victor Grodås, håndballspilleren Amanda Kurtović og tidligere kombinertløper Mikko Kokslien.
댓글


bottom of page