top of page

En spennende Pride Week - for alle!

Denne uka er det Pride-markeringer på alle arenaer i ishockey. Det er designet egne drakter for spillere og dommere - og det inviteres til hockeyfest i arenaene.


- Dette er veldig spennende. Pride er noe vi vanligvis forbinder med sommer, sol og varmt vær. Nå er det vinter, snøfylt, glatt og kaldt. Men inne i landets ishaller blir det garantert hjertevarmt, sier NISOs forbundsleder Kristoffer Vatshaug.
NISO har hatt møter med Elitehockey Ligaen (EHL) og Oslo Pride om markeringene som finner sted denne uka og er imponert over jobben som er gjort  Her er det lagt ned en solid innsats for å skape en flott ramme rundt viktigheten av å kunne være den man er - og elske den man vil.


- Vi håper dette blir en årelang tradisjon. Dette viser idrettens styrke som en samlende bevegelse på tvers av lag, rivalisering, legning og supportergrupper. Her står vi samlet, sier Vatshaug.


I en pressemelding fra EHL står det:


Både Oslo Pride og Elitehockey Ligaen (EHL) har stort fokus på lagånd og samhold, og at alle skal kunne ta del i dette. Nå har de ti lagene i Elitehockey Ligaen, i tillegg til kvinneligaen Bambusa, inngått et langsiktig samarbeid med Oslo Pride for å sette større fokus på mangfold og inkludering i norsk ishockey.


– Gjennom dette partnerskapet ønsker vi å åpne alle deler av ishockey-miljøet for et enda mer mangfoldig publikum. Det gjelder ikke bare på tribunen, men alle deler av ishockeyfamilien: fra hockeyskolen, til publikum, til amatørspill og profesjonelt spill, og hele breddeidretten. Alle skal føle seg velkommen hos oss, uavhengig av hvem man er eller hvem man elsker, forteller daglig leder i Elitehockey Cato Cocozza.
Her er det bare å komme seg på kamp!


Opmerkingen


bottom of page