top of page

- Et viktig arrangement for oss i NISO

Lørdag ble NISO Old Stars arrangert på Bislett stadion. Over 100 tidligere spillere var i aksjon på gressmatta med påfølgende "bankett" inne på Bislett. – Dette er et viktig arrangement for oss i NISO. Stadig flere tidligere utøvere velger å fortsette som medlem etter den aktive karrieren. Det virker som de setter pris på å ha en arena der de kan møtes, sier forbundsleder Joachim Walltin.


NISO OLD STARS 2019: Foto Geir-Ove Hauge.

Sandefjord gikk til topps under NISO Old Stars 2019 etter seier mot Team Enerly i finalen. Stabæk/Lyn vant kampen om tredjeplassen etter seier mot Kolbotn. Øvrige lag som deltok var LSK Kvinner, Vålerenga, Odd, Røa og Fredrikstad.


Finalistene: Vinner Sandefjord til venstre og tapende finalist Team Enerly til høyre. Foto: Geir-Ove Hauge.

- Dette er et topp arrangement fra NISO sin side. Det er utrolig hyggelig og se med- og motspillere igjen. Nivået på fotballprestasjonene er ikke der de var, men humøret, samholdet, engasjementet er der fortsatt - og det er det viktigste ved et sånt arrangement, sier Marit Fiane Grødum.


Marit Fiane Grødum i aksjon som keeper for Røa. Foto: Geir-Ove Hauge.

Det var åttende gang NISO Old Stars ble arrangert, neste år har vi holdt av Bislett stadion lørdag 12. september.


- Det var veldig hyggelig med så mange deltakere og det virket som om folk koste seg. Vi håper å se alle igjen til neste års arrangement, sier Walltin.


Cirka 300 tidligere utøvere er NISO-medlemmer i dag, og det er stadig flere som velger å fortsette medlemskapet etter idrettskarrieren. De som har lagt opp kan fortsatt benytte medlemstilbud som reise og innboforsikring, rabattavtaler på hotell og leiebil gjennom LOfavør og idrettsutstyr fra Torshov Sport. Idrettens karrieresenter er også tilgjengelig for denne målgruppen – med karriereveiledning, utdanningsstipend - samt kurs og råd i forbindelse med rekrutteringsprosesser.


- Vi anbefaler alle å fortsette medlemskapet etter idretten. Vi har mange gode tilbud til denne gruppen og NISO Old Stars er ett av disse. Selv om det spilles fotball er det åpent for alle medlemmer uavhengig av idrett. I år var det for eksempel med tidligere utøvere fra snowboard og håndball, sier Walltin.Thorstein Helstad og Joachim Walltin. Foto: Geir-Ove Hauge.


Bli NISO-medlem? Klikk her: https://www.niso.no/bli-medlem


Comentarios


bottom of page