top of page

Fine møter med spillerne i Toppserien og Eliteserien

Oppdatert: 13. apr. 2018

Møter med spillergruppene er viktig for NISO. Foran 2018-sesongen har Joachim Walltin vært på La Manga for møter med spillerne i Toppserien, mens Carl-Erik Torp har representert NISO i Marbella for møter med Eliteserie-spillerne. Advokat Eirik Monsen og advokatfullmektig Nicolai Løland Dolva besøkte senere også OBOS-ligaspillerne på Marbella.


–  Disse møtene er en fin anledning til å vise fram jobben NISO gjør, og hvordan de bistår spillerne. Det husker jeg fra tiden som spiller – NISO-møtene er viktige, sier Carl-Erik Torp.


Den tidligere Brann-spilleren jobber i dag som utviklingssjef og spillerutvikler i KFUM Oslo, men har bistått NISO under Eliteserie-klubbenes Marbella-opphold. Temaene for møtene på Marbella har blant annet vært karriereavbruddsforsikring, aktuelle saker fra egen klubb, medlemskap, hva NISO kan bistå spillerne med og innføring av ligaball.


– Jeg har hatt spesielt fokus på karriereavbruddsforsikring. Der er jeg selv et eksempel på hvor fort en idrettskarriere kan ta slutt. Man vet aldri når en idrettskarriere tar slutt – skader og sykdom kan sette stopp for karrieren lenge før man har planlagt. Det er viktig at utøverne vet at det finnes slike forsikringsordninger. For min egen del var denne støtten veldig viktig da jeg måtte legge opp, sier Torp.


Under sitt ukes lange opphold i Marbella representerte Torp NISO i elleve møter med spillergrupper.


– Vi setter stor pris på at Carl-Erik har anledning til å bistå oss i disse møtene, sier forbundsleder, Joachim Walltin.

Walltin har tilbragt dager på

La Manga i møter med spillergruppene i Toppserien. På La Manga har det også vært gode møter med både klubber og spillere.


– Det har skjedd veldig mye positivt på kvinnesiden i norsk fotball den siste tiden. Blant annet likelønnsavtalen for landslagene, OBOS-avtalen for Toppserien og andre sponsorer som går for fullt inn i kvinnefotballen . Vi i NISO gleder oss til å følge denne utviklingen framover og håper på et skikkelig løft for norsk kvinnefotball, sier Walltin.


Når Toppserien sparkes i gang i slutten av mars er det med felles ligaball. Ordningen gjelder både Eliteserien og Toppserien.


– I møtene har det vært fokus på NISOs tilbud til spillerne og innføring av standard ligaball i Toppserien. Dette har blitt tatt godt i mot. Lagene har testet ut den nye ballen og tilbakemeldingene er gode. Det at innføring av ligaball skjer samtidig for menn og kvinner i norsk toppfotball, er veldig positivt. Det har vært tema fra spillerne så lenge NISO har eksistert. Rabattavtalen med Torshov Sport – der medlemmene får 30 prosent rabatt på utstyr som for eksempel sko har også blitt veldig godt tatt i mot av spillerne. Mange spillere betaler for eget utstyr, og da hjelper det bra på med en slik avtale, er tilbakemeldingene, sier Walltin.

Comments


bottom of page