top of page

Fotballsesongen er i gang – positive endringer i protokollen

Endelig er fotballsesongen i gang – først ut er Eliteserien, så kommer Toppserien og OBOS-ligaen etter i juli. For spillerne har det vært en tøff periode med en protokoll som har vært inngripende for mange.

NISO har kontinuerlig spilt inn utfordringer som foreligger med karantenereglene og hatt en løpende dialog med NFF og andre interesseorganisasjoner. Som det nå fremgår av protokollen har karantenereglene blitt myknet opp ved at spillere ikke lenger skal være forhindret i å kombinere fullkontaktstrening med annen jobb/studier. Retningslinjene har videre gått fra "skal" regler til "bør" regler – noe som gjenspeiler resten av samfunnet, da alle bør trå varsomt i disse tider.

NISO benytter anledningen til å takke spillerne for tålmodigheten som blir vist i denne spesielle situasjonen – så håper vi at hverdagen normaliseres ytterligere om kort tid.

Vi anbefaler alle å sette seg inn i protokollen. Her finner du spørsmål/svar om kamp- og treningsprotokoll samt spillerkarantene (lenken oppdateres fortløpende av NFF):

Nyhetsbrev fra NFF:


Comments


bottom of page