top of page

DIGITAL KARRIEREDAG 10.FEB KL.13!

Oppdatert: 9. feb. 2021

Nå er det snart klart for Idrettens Karrieresenters årlige karrieredag - og i år blir det en digitale utgave.


Onsdag 10.februar får du møte mange flotte idrettsutøvere og spennende personligheter. De vil dele sine historier og erfaringer - og ikke minst noen nyttige tips og råd - om hvordan de forbereder seg til livet etter idretten.

Vi er så heldige å ha med oss Idrettspresident Berit Kjøll til å kickstarte dagen!

Så vil vi møte utenlandsproff Alexander Tettey - som har vært åpen om at en ny plan A for livet etter fotballen ikke er helt klar. I tillegg kommer roeren Kjetil Borch som har solid erfaring med kombinasjonen studier og toppidrett, samt VIF- og podcaststjernene Sigrid Heien Hansen og Andrine Tomter.


Storhamarspiller Mats Mostue har hatt praksisplass hos Norsk Tipping og vil dele sine erfaringer om å bygge arbeidserfaring ved siden av idretten.

I tillegg vil en ung og lovende Markus Rooth si noe om hvorfor han ønsker å kombinere friidrett og utdanning.

Felles for alle er at de har ulike historier, ulike bakgrunner - og de går forskjellige veier for å forberede seg til livet etter toppidretten.

I tillegg får vi med oss tidligere langrennsleder Vidar Løfshus - som både har erfaring som utøver og trener, og nå som ansvarlig for kultur og prestasjonsutvikling i Fremtind Forsikring. Tidligere tennisspiller, nå ansvarlig for sponsor og event i Equinor - Cathrine Instebø - vil fortelle litt hvordan hennes organisasjon satser på unge utøvere som vil studere realfag. Den internasjonale spillerforeningen FIFPRO vil også være presentert denne dagen.

Dagens programleder er Tina Wulf.

Alle disse får du altså gleden av høre på om du blir med oss digitalt onsdag 10.februar kl. 13.00 - 14.00 - dette kan du ikke gå glipp av! NB! I tillegg deler vi ut to utdanningsstipend. Et fra Høgskolen Kristiania kr. 15.000 - og et stipend fra NISO kr. 15.000 (Deltakelse i trekning forutsetter påmelding og deltakelse på IKS Karrieredag 2021 + dokumentasjon på studier. Må benyttes ila 2021). ---​

PRAKTISK INFO​

  • Dato: Onsdag 10.februar

  • Tid: 13.00 - 14.00

  • Digitalt - du kan altså få det med deg uansett hvor du befinner deg!

  • GRATIS

  • Påmelding: TRYKK HER

  • Påmeldingsfrist: 8.februar


SPØRSMÅL?

Ta kontakt med daglig leder i Idrettens Karrieresenter: Karianne Stensen Gulliksen

Epost: karianne@idrettshelse.no

Tlf: 47041140

Comentarios


bottom of page