top of page

Landslagets bauta gir seg

Ingrid Hjelmseth satte punktum for en lang landslagskarriere tirsdag kveld. Foran over 10 000 tilskuere på Brann stadion ble hun takket av etter sin siste av i alt 138 landskamper for Norge. Norsk kvinnefotball, landslaget og NISO har mye å takke Ingrid for. Derfor passet det perfekt at Ingrid ble takket av med 2-1 seier over England som var semifinalist i sommerens VM-sluttspill.


Vi i NISO setter veldig stor pris på Ingrid - og hun fortjener all hyllest etter en fantastisk landslagskarriere. Prestasjonene på banen har ført til to EM-sølv (2005/2013) og en EM-bronse (2009). Hun mottok gullballen for sin innsats i sesongen 2013.


I NISO har Ingrid vært styremedlem og tillitsvalgt på landslaget i en årrekke. Hun har stått fram som en bauta i forhandlinger for sine lagvenninner på landslaget og har en stor del av æren for at vilkårene for landslaget de siste årene har fått et viktig løft.


Som del av styret i NISO har hun bidratt i prosesser som har skapt bedre vilkår for norske idrettsutøvere. Ingrid takket av som styremedlem i juni, men vi håper å kunne benytte hennes erfaring og kompetanse også i framtiden.


Nå ønsker vi Ingrid lykke til i sesonginnspurten med Stabæk og takker samtidig for strålende øyeblikk fra din tid på landslaget!

Ingrid Hjelmseth med Dag Solheim under NISO Awards. Foto: Haakon Hoseth

Bình luận


bottom of page