top of page

Medlemskontingent økning fra 1.mars!

Til deg som NISO-medlem, I NISO-medlemskapet ditt har du LOFavør innboforsikring og LOFavør reiseforsikring hos forsikringsholder Sparebank1/Fremtind Forsikring. På grunn av et 2020 med en markant økning i antall utbetalinger for forsikringsselskapet, har det tvunget seg fram en prisjustering på forsikringene. Dette gjelder for samtlige LO-forbund – derav også NISO – hvilket betyr at vi ser oss nødt til å justere medlemskontingenten med virkning fra 1.mars 2021. Oppdatert prisoversikt finner du her: www.niso.no/bli-medlem Priseksempel:

  • Om du pr nå er registrert i lønnskategori 6, som vil si en årslønn under 200.000kr – har du hittil betalt 415 kr pr mnd for medlemskap (inkl. innbo + reise + KAF grunndekning). Fra 1.februar 2021 vil du i samme kategori betale 435kr. NB! Prisen er avhengig av hvilke forsikringer du har inkludert i ditt medlemskap.

LOFavør-fordeler Som NISO-medlem har du LOFavør-fordeler på disse forsikringene i både pris og vilkår – så her kommer du fortsatt svært gunstig ut, sammenlignet med det øvrige privatmarkedet. Vil samtidig minne om at innboforsikringen er kåret til Norges beste! For mer info og fullstendig vilkår: www.lofavor.no Ingen årlig prisendring NISO har som mål om å unngå årlige prisjusteringer på medlemskontingenten – og derfor er det nå over fem år siden forrige justering (også da grunnet prisendring i forsikringene).

Best mulig produkt – for DEG! Samtidig er vi stolte over å de siste årene etablert flere gode og relevante medlemstilbud/tjenester, som karriereavbruddsforsikring, mental trening, Idrettens Karrieresenter og mye mer! Vi har også fått med oss en jurist (deltid) for å raskt og godt kunne håndtere alle juridiske saker - og en nyansatt (deltid) med ansvar for klubbesøk og sosiale medier. NISO jobber utelukkende for å skape et best mulig produkt for DEG som medlem!

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt; niso@niso.no eller via vårt kontaktskjema på vår nettside: https://www.niso.no/kontakt

Med vennlig hilsen NISO
Comments


bottom of page