top of page

NISO Awards 2021

På grunn av koronasituasjonen - og av hensyn til smittevern blir det ikke noe «fysisk» arrangement for å hylle vinnerne i ulike kategorier under NISO Awards 2021. Planen var å møtes til en etterlengtet prisutdeling på Thon Hotel Storo 22. januar, men det lar seg dessverre ikke gjennomføre slik situasjonen er nå.

NISO AWARDS: Prisutdeler Magnus Moan (venstre), Karsten Warholm (vinner av Årets utøver 2017 og 2019) og programleder Dag Solheim.


Utøverne har i år avgitt sine stemmesedler digitalt og vinnerne blir offentliggjort på en annen måte – som vi kommer tilbake til.


- Vi skal uansett sørge for at vinnerne blir hyllet på best mulig måte, forholdene tatt i betraktning. NISO Awards er et viktig arrangement for oss med tradisjoner tilbake til år 2000, sier Peter Werni, prosjektleder i NISO.


Prisene som deles ut nå i første omgang er fotball, individuell idrett, Gi rasisme rødt kort-prisen og NISOs hederspris.


Vi håper å kunne gjennomføre utdeling av priser i håndball og ishockey (sesongen 2021/22) i løpet av våren. De siste to sesongene har det ikke blitt delt ut priser i disse idrettene på grunn av avbrutte sesonger.


NISO kommer tilbake med mer informasjon.

Komentáře


bottom of page