top of page

Nye IKS-samlinger med fokus på karrieren etter idretten

NISO og Norges Fotballforbund inviterte nylig til samlinger i regi av Idrettens karrieresenter (IKS) på MEET Ullevaal. Over 20 aktive og tidligere utøvere deltok på samlinger i oktober. – Disse samlingene er viktige både for de yngste og de som nærmer seg slutten av karrieren, sier forbundsleder, Joachim Walltin.


Siden oppstarten i 2016 har 75 deltakere vært med på kurs gjennom IKS. I tillegg har det vært avholdt en rekke individuelle veiledningstimer.- IKS har vært en suksess fra starten og responsen fra deltakerne er svært positiv. I høst har det blitt testet ut samlinger ute i klubbene. Vi i NISO er veldig fornøyd med utviklingen og gleder oss til fortsettelsen, sier Walltin. 


NISO har de siste ti årene jobbet mye med å få på plass gode ordninger som utdanningsstipend, karriererådgivning og CV-database.


- Idrettens karrieresenter er en milepæl for NISO. Arbeidet med å sikre utøverne en smidigst mulig overgang til ny karriere er noe av det viktigste vi gjør. Responsen fra deltakerne som har vært med er veldig positive. Karianne Stensen Gulliksen og resten av teamet til Idrettens karrieresenter gjør en svært viktig jobb for våre medlemmer, sier Walltin.


Idrettens Karrieresenter er et bindeledd mellom utøvere og arbeidslivet, og bistår idrettsutøvere med karriererådgivning. Idrettsutøvere har med seg en unik kompetanse og erfaring fra idretten, denne erfaringen sammen med annen relevant kompetanse og erfaring gjør idrettsutøvere svært attraktive for mange arbeidsgivere.  Idrettens karrieresenter er et samarbeid mellom Fotballforbundet, NISO og idrettens Helsesenter.

Comentarios


bottom of page