top of page

Pensjonsråd fra NISO

Råd fra NISO: Bruk litt tid på å sette deg inn i pensjonssystemet Pensjon er ikke det mest hete temaet for unge mennesker. Det har vi forståelse for, men anbefaler allikevel at NISOs medlemmer bruker litt tid på å sette seg inn i pensjonsordningene - det kan utgjøre store summer i fremtiden. Pensjon er din fremtidige lønn.


LOfavør - Egen pensjonskonto Dette er et relativt nytt medlemstilbud fra LOfavør som du kan dra nytte av som NISO-medlem. Lave gebyrer, bærekraftige fondsordninger, enkelt å håndtere for deg som medlem. Flytt pensjonene din til Saprebank1 og ta kontakt med rådgiver for en fornuftig profil. Les mer her:Pensjon fra første krone: Regjeringen har vedtatt at det innføres pensjon fra første krone for alle. Dette har mye å si for mange av NISOs medlemmer. Spesielt de som har lav inntekt og kort kontrakts lengde vil dra nytte av dette. Les mer her: https://www.niso.no/post/pensjon-fra-første-krone-en-god-nyhet-for-deg-som-toppidrettsutøver Tips og råd fra LOfavør/Sparebank1


Sparebank1 administrerer pensjonstilbudet fra LOfavør. De har lang erfaring med pensjon og eksperter innen området. Her er gode råd og tips fra Sparebank1. Ta kontakt med din bankrådgiver for å komme i gang eller ved spørsmål.


Les mer her:

Kommentare


bottom of page