top of page

Velkommen, Pål Erik!

NISO forsterker for et bedre tilbud til medlemmene

I vinter besluttet styret i NISO å se på mulighetene til å forsterke administrasjonen for å kunne sette større kraft i utviklingen av organisasjonen og forbedre tilbudet til medlemmene.


Etter en vår med en lengre ansettelsesprosess kan vi nå endelig vise frem forsterkingen av laget. Ny Fagleder utvikling og administrasjon er Pål Erik Heimstad.

 

Pål Erik er 39 år og kommer opprinnelig fra Gudbrandsdalen.

I Pål Erik får vi en lagspiller med stor kapasitet som vi er sikre på vil gå inn å forsterke oss - og gjennom det også vår evne til å møte medlemmene med det de trenger.


- NISO skal være en organisasjon som både leverer trygghet her og nå, men også klarer å utvikle tilbudet for fremtiden, det krever kraft og det får vi mer av nå, sier forbundsleder Kristoffer Vatshaug


- Pål Erik har bred organisatorisk erfaring fra både NFF Indre Østland og NIF Innlandet samt erfaring med å oversette strategi til operativt arbeid, kombinerer man dette med gjennomføringsevne så blir dette veldig bra. Vi gleder oss til å få Pål Erik på laget, han begynner 1.september. NISO er i endring, både eksisterende tilbud og fremtidige planer skal forsterkes og trygges. Vi skal fortsette å spille en avgjørende rolle for norske idrettsutøvere og bli enda mer synlige, dette er en god start i dette arbeidet,

sier Vatshaug.

Comentários


bottom of page