top of page

Warholm klar for Impossible Games: - Jeg ser frem til denne konkurransen

Oppdatert: 11. jun. 2020


Samfunnet og idretten har hatt noen helt spesielle måneder. Nå åpnes samfunnet gradvis og idretten begynner så smått å komme i gang. Et av de første arrangementene som gjennomføres – dog i en spesiell form - er Impossible Games. Karsten Warholm er blant utøverne som skal i aksjon.


- Dette blir et helt spesielt konsept der jeg skal springe alene, så det blir selvsagt en ekstra krevende konkurranse. Men jeg ser fram til dette og det er ekstra givende å kunne stille opp på dugnad for Bislett Games, sier Warholm.

Prisvinner: Karsten Warholm ble kåret til Årets utøver under NISO Awards i 2017 og 2019.

Hvordan har du som idrettsutøver opplevd tiden etter koronautbruddet?

- Det har vært en spesiell tid og vi har på lik linje med alle andre måttet omstille oss. Fra å trene fram mot store mesterskap som OL og EM, så har alt blitt endret på veldig kort tid.

Hvordan har din treningshverdag vært de siste ukene?

- Vi har prøvd så godt vi kan å holde på de faste rutinene rundt treningen, det har vært veldig viktig for å holde fokuset. Så har det selvsagt vært utfordrende rundt treningslokaler osv, så vi har måttet lagt om treningen slik at det har passet inn i en annen hverdag med flere begrensinger. Men tatt situasjonen i betraktning så har jeg fått trent ganske bra de siste ukene.

Uavhengig av rammene, gleder vi oss til å se deg i aksjon på Bislett - hvor viktig er det for deg å konkurrere igjen?

- Jeg ser fram til denne konkurransen. Det er alltid spennende å se om vinterens trening har gitt fremgang. Dette blir et helt spesielt konsept der jeg skal springe alene, så det blir selvsagt en ekstra krevende konkurranse. Men jeg ser fram til dette og det er ekstra givende å kunne stille opp på dugnad for Bislett Games.

Har du noen tips/råd til idrettskollegaer om hvordan de skal holde på motivasjonen i disse dager?

- Jeg tror at for de fleste vil det hjelpe å se fordelene som de ulike situasjonene faktisk også kan gi. Jeg har fokus på at dette året blir annerledes og det skal jeg bruke for å legge et enda bedre grunnlag for neste sesong. Det å bruke denne tiden godt på treningsarbeidet, men kanskje også på andre ting som en ellers ikke har tid å gjøre tror jeg kan ha en motiverende effekt.


Her kan du lese mer om Impossible Games: https://oslo.diamondleague.com/home/


Comments


bottom of page