top of page

MENTAL TRENING - FEARLESS MIND

Oppdatert: 3. apr. 2020

- Flere utøvere har ønsket et slikt medlemstilbud - og dette ble også tatt opp på Landsmøtet vårt i juni 2019. Derfor er dette et prioritert tema i NISOs handlingsplan for inneværende periode . Vi har i flere år hatt tilbud om psykologhjelp til våre medlemmer – nå er det veldig gledelig at vi også kan tilby mental trening i samarbeid med Anja Hammerseng-Edin og Marius Sørlie i Fearless Mind, sier forbundsleder Joachim Walltin.


Dette er et onlinekurs utviklet av Fearless Mind - og er tilpasset deg som NISO-medlem. Fearless Mind vil hjelpe deg på veien mot å heve treningskvaliteten og sikre at du oppnår fremgang og optimal utvikling. Målet er du skal få den beste kunnskapen om mental trening, slik at du kan hente fokus til de tingene som gjør deg bedre.

- For meg er idretten en metafor på selve livet. Vi skal håndtere store opp og nedturer, samarbeid med mennesker ulike oss selv. Se oss selv mestre og feile. Bli avvist og hyllet. Hvordan vi kan håndtere dette er ofte satt til hver enkelt utøver å finne ut av, og det kan være en ekstremt krevende oppgave. Med mental trening lærer du noen verktøy for å deale med dette. Verktøy som vil heve prestasjonene på banen, men også ruste deg som menneske, sier Anja Hammerseng-Edin som er daglig leder og gründer av Fearless Mind.


Dette kurset vil lære deg teknikker for å optimalisere ferdigheter, hvordan booste din indre dialog og håndtere både oppturer og nedturer som oppstår i idretten. I tillegg er det et annet viktig aspekt ved mental trening, og det er at idrettsutøvere blir pensjonister i tidlig alder. Identiteten som idrettsutøveren forsvinner. Hvordan stå rustet i en slik prosess? Erfaringen med mental trening er direkte overførbar fra idrettsbanen til livet generelt. En ting er å jakte de store resultatene. En annen ting er å bygge mennesker som er hel ved og med indre ro uavhengig av prestasjonene. ​

- At NISO tar tak i dette og tilbyr det til sine medlemmer er å ta et samfunnsansvar. Vi i Fearless Mind er enormt stolte av å være med på laget, og har laget et basisprogram med ulike temaer. Gjennom året vil det bli tilbud om ytterligere kurs. Jeg er selv fortsatt stolt medlem av NISO. De lover sine medlemmer trygghet i hverdagen, og dette er for meg et bevis på at de hensyntas hele mennesket, sier Anja Hammerseng-Edin.


HVORDAN KOMME I GANG?

1. Send en mail til niso@niso.no og fortell at du ønsker mental trening.

2. Du vil så motta en epost med brukernavn og passord, direkte fra Fearless Mind, med tilgang til onlinekurset i mental trening.

For mer informasjon trykk HER eller ta kontakt for ytterligere spørsmål.

Comments


bottom of page