top of page

Viktig informasjon fra NISO


Grunnet situasjonen i Norge nå, kommer NISO med følgende informasjon til våre medlemmer.


Sykdoms- og smittesituasjonen i Norge påvirker oss alle. Vi oppfordrer derfor alle til å følge rådene fra offentlige helsemyndigheter når det gjelder helse, sykdom og spørsmål vedr. smitte. Kontakt koronatelefonen i ditt område/fylke for testing/informasjon. Mer informasjon finner du her: http://helsenorge.no


Som NISO-medlem har du reiseforsikring gjennom LOfavør/Sparebank1. Info om avbestilling av reise og råd vedrørende reise finner du her. Oppdatert informasjon fra Sparebank1: https://www.sparebank1.no/nb/bank/privat/forsikring/reiseforsikring/aktuelle-hendelser.html


Når det gjelder status for aktive utøvere vil vi holde dere oppdatert om situasjonen. Vi er i dialog med sentrale aktører i norsk idrett vedr. spørsmål knyttet til permittering, alternative løsninger etc. Vi kommer tilbake med mer informasjon, så snart det er noe nytt.


Her er oppdatert sak ang. permitteringer fra NISOs advokat, Eirik Monsen:


Når det gjelder arrangementer så er mini-konferanse om underlag 24. mars avlyst. Det samme gjelder samlinger i regi av Idrettens karrieresenter.


Vi oppfordrer alle medlemmer til å gå via de tillitsvalgte når det gjelder kontakt med NISO. Vi tar selvsagt i mot direkte henvendelser fra medlemmer, men det blir mest effektivt for oss alle hvis informasjon blir samlet opp og går via tillitsvalgte.


Vi oppfordrer alle til å ta smittevernhensyn - og ikke minst til å ta vare på hverandre.


NISO-kontoret er stengt, men ansatte er tilgjengelig via hjemmekontor-løsning. Kontakt oss via telefon: 98260590 eller epost: niso@niso.no.


PS! Det kan være noe senere responstid i denne perioden.コメント


bottom of page